Αυτοί φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα στον St. Pancras (pics)

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι εφτά οπαδοί της Τσέλσι που φέρονται να είναι ύποπτοι για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον σταθμό St. Pancras στο Λονδίνο, μια μέρα μετά το παιχνίδι των «μπλε» με την Παρί Σεν Ζερμέν.  



Αυτοί φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα στον St. Pancras (pics)

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε πρώτα η Αστυνομία των βρετανικών Μέσων Μεταφοράς αλλά και από τις Αρχές εν συνεχεία, αποδείχθηκε ότι εφτά είναι οι ύποπτοι για τα όσα ακούστηκαν στον σταθμό St. Pancras, την περασμένη Τετάρτη κατά την επιστροφή οπαδών της Τσέλσι από το Παρίσι όπου είχαν ταξιδέψει με τρένο για να δουν το ματς με την Παρί.

Το περιστατικό ήρθε σε συνέχεια της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ένας μαύρος άνδρας στο μετρό του Παρισιού την ημέρα εκείνου του αγώνα με τους Πρωταθλητές Γαλλίας, όταν οι «μπλε» οπαδοί δεν τον άφησαν να μπει στο ίδιο βαγόνι μαζί τους και φώναζαν «είμαστε ρατσιστές κι έτσι μας αρέσει».

Βέβαια, οι υγιείς οπαδοί του λονδρέζικου συλλόγου έδωσαν την απάντησή τους στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι, υψώνοντας το πανό που έγραψε: «Είτε λευκοί, είτε μαύροι, είμαστε όλοι ΜΠΛΕ».

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τους εφτά υπόπτους για το επεισόδιο στον σταθμό St.Pancras...