Φιορεντίνα – Τότεναμ (preview)

Μετά το 1-1 το πρώτου αγώνα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», η Τότεναμ καλείται πλέον στην Ιταλία να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ κόντρα στην Φιορεντίνα (20:00), ώστε να έχει κατ' επέκταση ελπίδες πρόκρισης στην φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.



Φιορεντίνα – Τότεναμ (preview)

Ένα σημαντικό και ταυτόχρονα κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον της στην Ευρώπη καλείται να δώσει το βράδυ της Πέμπτης η Τότεναμ.

Τα «σπιρούνια» ταξίδεψαν στην Ιταλία για την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, στη ρεβάνς του 1-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τον Ζοσέ Μπασάντα να ισοφαρίζει το γκολ του Ρομπέρτο Σολδάδο, δίνοντας το «πάνω χέρι» στην ομάδα του.

Πλέον το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα πρέπει να προσέξει και στα μετόπισθεν, καθώς σε περίπτωση που δεχθεί γκολ, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Η συγκεκριμένη περίοδος δεν ευνοεί τους Λονδρέζους οι οποίοι δεν βρίσκονται σε «καλό φεγγάρι», αν αναλογιστεί κανείς τις δυο ισοπαλίες και τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Αντιθέτως, η Φιορεντίνα διανεύει ένα εξαιρετικό 2015, διατηρώντας μέχρι σήμερα ένα αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, αν και στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις έχει «κολλήσει» στην ισοπαλία.

Αγωνιστικά νέα:

Φιορεντίνα:

Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, Τσιπρίαν Ταταρουσάνου, θα παραταχθεί κόντρα στην Τότεναμ η Φιορεντίνα, με τον Νορμπέρτο Νέτο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπόρχα Βαλέρο, σε αντίθεση με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Μίκα Ρίτσαρντς, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, με τον Αιγύπτιο μάλιστα να έχει ελπίδες παρουσίας στο βασικό σχήμα.

Τότεναμ:

Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψε στην Φλωρεντία η Τότεναμ, έχοντας αρκετές απουσίες κυρίως στην αμυντική της γραμμή.

Στο Λονδίνο παρέμειναν με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού οι Φρίντελ, Καμπούλ, Καπουέ, Σεμπάγιος, Γεντλίν, όπως και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φιορεντίνα: Νέτο – Ροντρίγκεζ, Σάβιτς, Πιζάρο, Φερνάντες – Χοακίν, Μπασάντα, Βαλέρο, Πασκουάλ – Γκόμεζ, Σαλάχ

Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ, Φάτσιο, Βερτόνγκεν, Ντέιβις – Μπενταλέμπ, Παουλίνιο, Τσαντλί, Έρικσεν, Τάουνσεντ – Σολδάδο