«Κουακέρος» και πάλι ο Μίλνε

Τον δανεισμό του Άντριου Μίλνε από τη Λιντς Γιουνάιτεντ ως το τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε η Ντάρλιγκτον. Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 5 και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.



«Κουακέρος» και πάλι ο Μίλνε
Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός στόπερ θα φορέσει τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου. Η πρώτη ήταν το Νοέμβρη του 2009, όταν οι δυο ομάδες είχαν συμφωνήσει στη μετακίνηση του παίκτη στο Ντάρλιγκτον(για τρεις μήνες), αλλά δυστυχώς για τον 19χρονο σήμερα Μίλνε, τραυματίστηκε μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του με τους «κουάκερς».  Μάλιστα, ο αγώνας στον οποίο έπαθε τη ζημιά ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, ήταν κόντρα στην Τορκί, προσεχή αντίπαλο της νέας του ομάδας!

Δεν είναι μάλιστα καθόλου απίθανο, ο τεχνικός της Ντάρλινγκτον, Στιβ Στάντον να χρησιμοποιήσει το νέο απόκτημα του συλλόγου στην σαββατιάτικη αναμέτρηση. Άλλωστε, ο μάνατζερ των «Κουακέρων» μπορεί να κάνει όσα αγωνιστικά πειράματα θέλει, αφού χειρότερη θέση από την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα στην οποία και βρίσκεται η ομάδα του δεν υπάρχει.