Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Με στόχο την επιστροφή τους στις νίκες μετά από καιρό, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας κοντράρονται στη… μικρή «μάχη» του Λονδίνου (OTESport 1 HD - 14:45), στο πλαίσιο της 27ης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ.



Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ένα μήνα χωρίς «τρίποντο» συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι σε αυτό το διάστημα μετρούν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας. Πιο πρόσφατο παιχνίδι τους αυτό της περασμένης αγωνιστικής με την Τότεναμ, όπου αν και βρίσκονταν με 2-0 μπροστά στο σκορ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και περιορίστηκαν τελικά στον ένα βαθμό (2-2). Στους 39 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, με την απόσταση από την… κούρσα της Ευρώπης να μεγαλώνει.

Από τρία ματς χωρίς νίκη προέρχεται η Πάλας. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου δεν τα έχει καταφέρει στους εντός έδρας αγώνες με Νιούκαστλ (1-1) και Άρσεναλ (1-2) στο πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα είχε γνωρίσει και τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ (1-2) στο Κύπελλο Αγγλίας. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 27 βαθμούς και το +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο ματς του πρώτου γύρου τον περασμένο Αύγουστο, τα «σφυριά» είχαν καταφέρει να φύγουν με τη νίκη (3-1) από το «Selhurst Park».

Στα αγωνιστικά, ο Σαμ Άλαρνταϊς ετοιμάζει τα πλάνα του για σήμερα χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κάρολ και Κόουλ, αλλά και στον τιμωρημένο, Ανμαλφιτανό. Αντίθετα έτοιμος για το ντεμπούτο του είναι ο Νενέ.

Ο Πάρντιου καλείται να βρει λύσεις στην επίθεση, καθώς εκτός αποστολής με προβλήματα τραυματισμών έμειναν οι Σαμάκ, Σανογκό και Κάμπελ, με την επιστροφή του τελευταίο να αργεί αρκετά (έξι εβδομάδες).

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Τόμκινς, Ριντ, Κρίσγουελ, Σονγκ, Νομπλ, Κουγιατέ, Ντάουνινγκ, Σακό, Βαλέντσια

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ, Νταν, Χάνγκελαντ, Σουαρέ, ΜακΆρθουρ, Λέντλεϊ, Πάντσεον, Μπολάσι, Γκέιλ, Μάρεϊ