Μπέρνλι – Σουόνσι (preview)

Δύσκολο παιχνίδι για την Μπέρνλι, η οποία καλείται να έρθει αντιμέτωπη με τη Σουόνσι (17:00), την οποία ωστόσο σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει, θα μπορέσει να βγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.



Μπέρνλι – Σουόνσι (preview)

Ακόμα έναν «τελικό» στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ θα δώσει μέσα στο «σπίτι» της η Μπέρνλι, αντιμετωπίζοντας την Σουόνσι.

Οι «κλάρετς» βρίσκονται στην 18η θέση με 22 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα βγουν έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε αυτό βοήθησε και ο βαθμός, περισσότερο ψυχολογίας και λιγότερο ουσίας, κόντρα στην Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα, η οποία έδωσε «άλλον αέρα» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Βέβαια, η Σουόνσι δεν προτίθεται να χάσει με κάτω τα χέρια. Ειδικά από τη στιγμή που και αυτή έρχεται με ψυχολογία στο «Turf Moor», προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κύκνοι» νιώθουν άνετα στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μετρούν δυο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία πέντε της παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπέρνλι από την άλλη, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 10 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα:

Μπέρνλι:

Πανέτοιμοι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν είναι οι Στέφεν Γουόρντ και Ματ Τέιλορ.

Απών για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι ο Ντιν Μάρνεϊ, με τον Μίακλ Κάιτλι να παίρνει τη θέση του στο βασικό σχήμα των «κλάρετς».

Σουόνσι:

Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, και ο Γκάρι Μονκ μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική, αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Κάιλ Μπάρτλεϊ αποτελεί την μοναδική απουσία των «κύκνων» ενόψει της αναμέτρησης με την Μπέρνλι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπέρνλι: Χίτον – Τριπιέρ, Κιν, Σέικελ, Μι – Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Κάιτλι – Μπαρνς, Ινγκς

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Νότον, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Κι – Ράουτλετζ, Σέλβι – Σίγκουρντσον – Γκομίς