Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον (preview)

Το κυνήγι για μια θέση στην τετράδα συνεχίζεται μέσω του «Χόθορνς» για τη Σαουθάμπτον που φιλοξενείται από τη Γουέστ Μπρομ για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Σε... καλά φεγγάρια η ομάδα του Τόνι Πιούλις που στηρίζει πολλά στην έδρα της.



Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον (preview)

Οι «άγιοι» έχουν μείνει μακριά από τις νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια του κορυφαίου πρωταθλήματος, αφού, μετά το 0-0 με τη Γουέστ Χαμ, ηττήθηκε 2-0 από τη Λίβερπουλ.

Ευτυχώς για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν ευτύχησε να μην κερδίσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ουαλία, στο ματς με τη Σουόνσι, πράγμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρώτη τετράδα, από την οποία η Σαουθάμπτον απέχει μόλις έναν βαθμό, ενώ και η Άρσεναλ που βρίσκεται στο τρίτο «σκαλί», είναι μόλις στο +2.

Οι «baggies» βρίσκονται σε προσπάθεια επιβίωσης και η διαφορά των πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη τους επιτρέπει μεν να είναι σχετική ήρεμοι, όμως σε καμία περίπτωση εφησυχασμένοι. Μόλις μια ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει η ομάδα του Τόνι Πιούλις που προέρχεται από το 0-0 με τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός».

Η Γουέστ Μπρομ έχει αμφίβολους τους Τζέιμς Μόρισον και Σαΐντο Μπεραΐνο, ενώ ο Βίκτορ Ανιτσέμπε που επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό, θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Για τη Σαουθάμπτον, ο Σαντιό Μανέ ενδέχεται να βρεθεί ξανά στα πλάνα του Κούμαν έπειτα από την παραγκωνισμό του στο ματς με τη Λίβερπουλ αφού είχε καθυστερήσει στη συγκέντρωση της ομάδας πριν από το παιχνίδι με τους «κόκκινους», επιστρέφει και ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ, όμως εκτός παραμένει ο Τζέι Ροντρίγκεζ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Φόστερ – Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ – ΜακΜάναμαν, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Γκάρντνερ – Ιντέγιε, Μπεραΐνο

Σαουθάμπτον (4-3-3): Φόρστερ – Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Μπέρτραντ – Σνάιντερλιν, Γουανιάμα, Γουόρντ Πρόους – Μανέ, Πελέ, Ελία