Ανακούφιση για Ρούνεϊ

Ευχάριστα είναι τα νέα που προέκυψαν σήμερα για τον τραυματισμό του Γουέιν Ρούνεϊ από το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ελαφρά βλάβη στους συνδέσμους του ποδιού του και όχι ολικό κάταγμα.



Ανακούφιση για Ρούνεϊ

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα στο «Αλιάνζ Αρένα» που επιβεβαίωνε την νίκη της Μπάγερν επί της Γιουνάιτεντ με 2-1 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο ο Άλεξ Φέργκιουσον, όσο και ο Φάμπιο Καπέλο «πάγωσαν», βλέποντας τον Γουέιν Ρούνεϊ στο έδαφος. Ο Άγγλος διεθνής έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, κάτι που έκανε ακόμα μεγαλύτερη την ανησυχία των δύο τεχνικών. Οι εξετάσεις της Τρίτης έδειξαν ότι έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε χτες το απόγευμα ο ποδοσφαιριστής και έδειξαν ότι δεν πρόκειται περί κατάγματος, γεγονός που ίσως επισπεύσει την επιστροφή του στα γήπεδα.

«Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Γουέιν δεν έχει υποστεί κάταγμα, αλλά μερική βλάβη στους συνδέσμους του ποδιού» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων» ο εκπρόσωπος της ομάδας. Αυτή η εξέλιξη σίγουρα χαροποιεί τον Σερ Άλεξ Φέγκιουσον που θα μπορέσει να υπολογίζει τον διεθνή φορ για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αλλά και τον Φάμπιο Καπέλο που θα τον δει να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ.