Παρών ο Ντρογκμπά στο ντέρμπι τίτλου

Σε πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως ο Ιβοριανός επιθετικός θα δώσει κανονικά το «παρών».



Παρών ο Ντρογκμπά στο ντέρμπι τίτλου

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ντρογκμπά στο γόνατο και του στέρησε τη συμμετοχή στην εύκολη νίκη της Τσέλσι επί της Άστον Βίλα (7-1) το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν είναι τέτοιο ώστε να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικού χώρου στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Γιουνάιτεντ που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή. Ο τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε στο «Sky Sports News» και κατέστησε σαφές ότι ο 32χρονος φορ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα: «Ο Ντρογκμπά αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο από την αρχή της εβδομάδας, αλλά κράτησε μόνο για δύο μέρες. Προπονήθηκε κανονικά σήμερα και δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Από την άλλη, το «βέλος» της επίθεσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τεθεί εκτός μάχης, αφού ο Σερ Άλεξ είδε τον Ρούνεϊ να φεύγει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Όλοι γνωρίζουν την ποιότητα του Ρούνεϊ και είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης. Αυτός ο τραυματισμός μπορεί να μας ωφελήσει, αλλά πρέπει να προσέξουμε γιατί η Γιουνάιτεντ έχει ποδοσφαιριστές ποιότητας που μπορούν να καλύψουν το κενό του» είπε ο Αντσελότι, ο οποίος γνωρίζει ότι η απουσία του «δαιμόνιου» Άγγλου από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ίσως βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την Τσέλσι.