Ο Τέρι και τα ρεκόρ

Ο Τζον Τέρι έσπασε άλλο ένα ρεκόρ στην Τσέλσι μετά την πανηγυρική τους επικράτηση με 7-1 επί της Άστον Βίλα. Έγινε ο μακροβιότερος αρχηγός της ομάδας ξεπερνώντας τα 324 ματς του άλλοτε αρχηγού Ρον Χάρις.



Ο Τέρι και τα ρεκόρ

«Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν γνώριζα για αυτό ρεκόρ. Το γεγονός ότι είμαι αρχηγός της Τσέλσι σε 325 πλέον αγώνες είναι απίστευτο! Είναι αποτέλεσμα της νεαρής ηλικίας κατά την οποία μου εμπιστεύτηκαν το περιβραχιόνιο», ανέφερε χαρούμενος ο διεθνής Άγγλος αμυντικός.

«Εκείνο τον καιρό οι παλαιότεροι παίχτες με πίεζαν να γίνω αρχηγός και από τότε παρέμεινα σε αυτή τη θέση παρά τους πολλούς σημαντικούς προπονητές που πέρασαν από εδώ, και αυτό με κάνει περήφανο. Που κατάφερα να τους πείσω όλους πως αξίζω αυτή την τιμή.

Βρίσκομαι τόσα πολλά χρόνια στην ομάδα και έχω κάνει τα πάντα. Ξεκίνησα από την ακαδημία και πιο πριν μάζευα μπάλες, καθάριζα τις τουαλέτες και τα παπούτσια, τακτοποιούσα τα αποδυτήρια και είχα να συναγωνιστώ έπειτα τόσο καλούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν εδώ.

Έχω χάσει λίγες προπονήσεις στην καριέρα μου και σε κάθε προπόνηση δίνω πάντα το 100% και αυτό ευτυχώς νιώθω ότι επηρεάζει και τους συμπαίχτες μου. Ακόμη κι όταν δεν έχω καλή απόδοση, προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος και να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις. Ίσως αυτό να είναι που βλέπουν και οι εκάστοτε προπονητές ου και με κάνουν αρχηγό της ομάδας».