Γκολ χωρίς Ρούνεϊ

Μπορεί ο Γουέιν Ρούνεϊ να διανύει μια καταπληκτική σεζόν φέτος και να είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είναι και το μοναδικό.



Γκολ χωρίς Ρούνεϊ

Ο τραυματισμός του λίγο πριν το ντέρμπι με την Τσέλσι και τον επαναληπτικό με την Μπάγερν στο Μόναχο, έχει προκαλέσει προβληματισμό στο εσωτερικό των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο όλοι παραμένουν αισιόδοξοι. Οι δηλώσεις του προπονητή του και των συμπαιχτών του, δείχνουν την αποφασιστικότητα που έχουν και φέτος στη Γιουνάιτεντ για να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Λείπει ο Ρούνεϊ, αλλά υπάρχει ο Μασέδα και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση αφότου γύρισε από τον τραυματισμό του. Είναι από τους πιο ταλαντούχους νέους επιθετικούς που έχω δει στην καριέρα μου. Η ικανότητά του στο χώρο εντός περιοχής είναι εκπληκτική για παίχτη της δικής του ηλικίας».

Νεμάνια Βίντιτς: «Έχουμε δείξει στη διάρκεια της χρονιάς ότι αγωνιζόμαστε ως ομάδα και δεν τα περιμένουμε όλα από έναν. Ο Γουέιν είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά κάποτε ήταν αναμενόμενο να λείψει. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και μπορεί να αναπληρώσει το κενό. Το έδειξε αυτό και εναντίον της Μπόλτον που όχι μόνο σκόραρε δύο φορές, αλλά τροφοδοτούσε και τους υπόλοιπους».

Ντάρεν Φλέτσερ: «Ο Γουέιν παίζει καταλυτικό ρόλο στην ομάδα, αλλά έχουμε κι άλλους πολύ καλούς επιθετικογενείς παίχτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στην πλάτη τους, όπως ο Μπερμπάτοφ, ο Βαλένσια, και ο Γκιγκς».