Προβάδισμα για τελικό η Νόριτς

Μπορεί να μην πήρε εκτός έδρας νίκη όπως η Μίντλεσμπρο την Παρασκευή (2-1 την Μπρέντφορντ), αλλά απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ. Η Νόριτς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ίπσουιτς και έχει το πάνω χέρι για τον επαναληπτικό του επόμενου Σαββάτου.



Προβάδισμα για τελικό η Νόριτς

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειχναν να παίρνουν μεγάλη ώθηση από τον κόσμο τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, με τον Ράντι να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις. Στα μισά του ημιχρόνου υπήρξε μικρή διακοπή για τραυματισμό, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στη Νόριτς να πάρει ανάσες, να αλλάξει την ροή του αγώνα και εν τέλει να αποκτήσει το προβάδισμα στο 41ο λεπτό με τον Χάουσον έπειτα από σέντρα του Σμιθ.

Ωστόσο το 0-1 δεν κράτησε για πολύ, αφού στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων ο Ράντι δεν απομάκρυνε καλά σουτ του Σίαρς έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Άντερσον και εκείνος ισοφάρισε.

Έπειτα από ένα μέτριο ημίχρονο το παιχνίδι τελείωσε χωρίς αλλαγή στο σκορ και οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στο «Γουέμπλεϊ» το επόμενο Σάββατο, μία ημέρα αργότερα από το παιχνίδι Μίντλεσμπρο-Μπρέντφορντ.