Ρεαλισμός στην Γουόλσολ

Ο τεχνικός της ομάδας, Κρίς Χάτσινγκς θέτει ρεαλιστικούς στόχους και γνωρίζει πως η δυναμικότητα του συλλόγου, δεν μπορεί να τον οδηγήσει στην Τσάμπιονσιπ, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.



Ρεαλισμός στην Γουόλσολ

Η Γουόλσολ που φέτος έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες καλύτερες από αυτήν και με υψηλότερες προοπτικές (σ.σ. όπως Λίντς, Νόργουιτς, Σαουθάμπτον και Χάντερσφιλντ), δεν έχει καταφέρει να διακριθεί και το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος πιθανότατα να την βρει στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Εξάλλου, όπως τόνισε και ο Κρίς Χάτσινγκς: «Πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Όλοι έχουν βλέψεις για να συμμετάσχουν στα πλέι-οφ και να κερδίσουν την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Ωστόσο δεν μπορούν να τα καταφέρουν όλοι όταν δεν έχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και απλά πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό».

Η ελπίδα όμως, δεν παύει να υφίσταται και αυτό που τώρα αποτελεί όνειρο, οι ιθύνοντες την Βαλσάλ θέλουν να το κάνουν πραγματικότητα σε βάθος χρόνου: «Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή. Θέλουμε να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες, όσο αυτό είναι δυνατόν με τον μπάτζετ που διαθέτουμε. Είναι δύσκολο, αλλά εμείς θέλουμε να τα καταφέρουμε» υπογράμμισε ο προπονητής της ομάδας, που θέλει να δει καλύτερες μέρες.