Ανανέωσε ο Μπλέϊκ με την Κάρντιφ

Ο Ντάρσι Μπλέικ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Κάρντιφ μέχρι το καλοκαίρι του 2013 αφού το υπάρχον έληγε με το τέλος της φετινής σεζόν και θα είχε δικαίωμα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του από τον Γενάρη.



Ανανέωσε ο Μπλέϊκ με την  Κάρντιφ

Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Ουαλίας κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 60 εμφανίσεις με τους “Bluebirds και η πρόοδος που σημείωσε το διάστημα που βρίσκεται στο δυναμικό του ουαλικού συλλόγου «ανάγκασε» τους ιθύνοντες της Κάρντιφ να προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στην περίπτωση του Μπλέικ όσο σε αυτή τουΓουίτινγχαμ.

 

Περιχαρής ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβ Τζόουνς από την εξέλιξη αυτή δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Έχουμε στενές επαφές με τους μάνατζερ των  υπόλοιπων παικτών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι. Όλα πάνε βάση σχεδίου και εύχομαι οι οπαδοί της ομάδας μας να είναι το ίδιο ικανοποιημένοι με εμάς από τις ανανεώσεις των παικτών μας».

TAGS: