Θέλει Τζέραρντ η Ίντερ!

Να φέρει τον Στίβεν Τζέραρντ στο Μιλάνο θα προσπαθήσει ο πρόεδρος της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι, αποβλέποντας σε πολλαπλά οφέλη από τη μεταγραφή αυτή, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ιταλία.



Θέλει Τζέραρντ η Ίντερ!

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ σίγουρα θα προσφέρει πολλά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, δυναμώνοντας σημαντικά τη μεσαία γραμμή των «νερατζούρι». Παράλληλα όμως θα είναι άλλο ένα συν για να πειστεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να παραμείνει στο Μιλάνο. Ο Τζέραρντ ήταν ο διακαής πόθος του Πορτογάλου τεχνικού κατά τη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι.

Η διοίκηση της Ίντερ έχει κοστολογήσει τον Άγγλο διεθνή κοντά στις 30 εκ λίρες και είναι έτοιμη να δαπανήσει άμεσα το ποσό αυτό στη θερινή μεταγραφική περίοδο, είτε να προσφέρει ακόμη και τον Μπαλοτέλι ως αντάλλαγμα ώστε να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της Λίβερπουλ.

Άλλωστε αν και ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει προβλήματα στη σχέση του με Μουρίνιο, δεν έχει πάψει να αποτελεί το μήλο της Έριδος για πολλά μεγάλα κλαμπ, χάρη στο ταλέντο του και το νεαρό της ηλικίας του.

Από την άλλη βέβαια, οι πρόσφατες δηλώσεις του Στίβεν Τζέραρντ ότι θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας τα επόμενα χρόνια, δυσχεραίνουν αρκετά το έργο της Ίντερ. Επίσημες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά το τέλος της σεζόν καθώς οι δύο ομάδες είναι ακόμη σε κυνήγι στόχων στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις τους.