Άλλη ομάδα χωρίς Ρούνεϊ

Η απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο, έχει στοιχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει πως αν συμμετείχε στο ντέρμπι τίτλου, το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό.



Άλλη ομάδα χωρίς Ρούνεϊ

Η Τσέλσι πήρε τη μεγάλη νίκη στο «Όλντ Τράφορντ» με σκορ 2-1 και πέρασε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την ομάδα του Σερ Άλεξ. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει πλήρη γνώση των ικανοτήτων του Γουέιν Ρούνεϊ, η απουσία του οποίου στο ντέρμπι του Σαββάτου, ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Δεν είναι ίδιοι χωρίς αυτόν» ισχυρίστηκε και έχει απόλυτο δίκαιο. Ο Άγγλος διεθνής είδε το μεγάλο παιχνίδι από μια σουίτα του γηπέδου, ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του που υποχώρησε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και κανείς δεν μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του. Ο Μπερμπάτοφ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι σαν τον Ρούνεϊ» συμπλήρωσε ο τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου παραδεχόμενος το γεγονός ότι αν ο 25χρονος φορ της Γιουνάιτεντ βρισκόταν στην γραμμή κρούσης των «κόκκινων διαβόλων» το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό.