Χιούς: «Αυτός αποφασίζει»

Την απόλυτη στήριξη του Άαρον Χιούς απολαμβάνει ο τεχνικός της Φούλαμ, Ρόι Χόντγκσον, με αφορμή την καταγγελία που δέχτηκαν οι «κότατζτερς» από τη Γουέστ Χαμ για την «αδύναμη» ενδεκάδα που παρέταξαν στο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής με την Χαλ.



Χιούς: «Αυτός αποφασίζει»

Ο Ρόι Χόντγκσον καλείται να δώσει εξηγήσεις στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στην ήττα από τη Χαλ Σίτι (2-0). Η Γουέστ Χαμ κατήγγειλε τη Φούλαμ για τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν το βασικό σχήμα της ομάδας, με τον Χόντγκσον όμως να τοποθετείται επί του θέματος, λέγοντας πως ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού της περασμένης Πέμπτης με την Βόλφσμπουργκ (2-1) για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Άαρον Χιούς στάθηκε στο πλευρό του προπονητή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «αυτός κάνει κουμάντο».

«Είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Αυτός είναι ο προπονητής. Αν θέλει να αλλάξει μερικούς ποδοσφαιριστές ή να αλλάξει μερικά πράγματα, τότε δικαιούται να το κάνει. Ο προπονητής μας έκανε αυτό που έπρεπε και είμαστε στο πλευρό του. Αυτά συμβαίνουν ότι έχεις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έχεις επίσης αγώνες κυπέλλου» τόνισε ο Χιούς, υπερασπίζοντας τις επιλογές του Χόντγκσον.