Όλα για την Ευρώπη

Ο Ντίνιαρ Μπιλιαλέντινοφ υιοθετεί το ρητό που λέει ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντοτε τελευταία και παρά το γεγονός ότι η Έβερτον έχει υποχωρήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, ευελπιστεί στην έξοδο στην Ευρώπη.



Όλα για την Ευρώπη

Τα «ζαχαρωτά» έπειτα από την ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ την Κυριακή (2-2), έμειναν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε πόντους πίσω από την 6η Λίβερπουλ και τέσσερις από την Άστον Βίλα που βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Ντίνιαρ Μπιλιαλέντινοφ εμφανίζεται αισιόδοξος για το υπόλοιπο των πέντε αγωνιστικών του πρωταθλήματος, στα οποία παιχνίδια η Έβερτον θέλει το απόλυτο: «Χρειαζόμαστε πέντε νίκες στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια και τότε θα έχουμε την ευκαιρία μας για την έξοδο στην Ευρώπη». Ο 25χρονος μέσος σκέφτεται την επόμενη αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, καθιστώντας επιτακτική ανάγκη το «τρίποντο»: «Το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να πιστέψουμε στον στόχο μας και υπάρχει η πιθανότητα να τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε πολύ καλό υλικό».

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής από μεριάς του θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να οδηγήσει την Έβερτον στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», αφού όπως ξεκαθάρισε: «Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω ούτε καν να σκεφτώ ότι μπορεί να μην τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε».