Πρέπει να περιμένει

Χωρίς τον Γούειν Ρούνεϊ θα υποδεχθεί τη Μπάγερν στο «Όλντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάνιτεντ, παρά την επιθυμία του Άγγλου φορ να αγωνιστεί στη ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.



Πρέπει να περιμένει

Ο Ρούνεϊ δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη και ο Άλεξ Φέργκιουσον δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή. Ο 24χρονος επιθετικός δεν άντεξε να βλέπει την ομάδα του έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και θέλησε να επισπεύσει την αποθεραπεία του στον αστράγαλο, ώστε να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μπάγερν στον επαναληπτικό της ήττας (2-1) στο «Αλιάζ Αρένα», χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η απουσία του Άγγλου διεθνή έχει στοιχίσει στη Γιουνάιτεντ και το ιατρικό επιτελείο των «κόκκινων διαβόλων» κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούνεϊ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο στον πρώτο προημιτελικό με τη Μπάγερν στο Μόναχο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες.