Ο καλύτερος του κόσμου

Ο Λιονέλ Μέσι το βράδυ της Τρίτης έκανε τον πλανήτη να παραμιλάει με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε απέναντι στην Άρσεναλ. Ο Αρσέν Βενκέρ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, αφού παραδέχτηκε ότι ο Αργεντινός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.



Ο καλύτερος του κόσμου

«Χάσαμε από μια ομάδα καλύτερη από εμάς που έχει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο». Τάδε έφη ο Αλσατός τεχνικός που είδε την ομάδα του να «υποκλίνεται» στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Μπαρτσελόνα στην επιβλητική νίκη των «μπλαουγκράνα» με σκορ 4-1, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Μόλις αρχίσει να τρέχει δεν τον σταματάει κανείς. Είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση σε λίγα εκατοστά χώρου» συμπλήρωσε ο Βενγκέρ. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γκολκίπερ της Άρσεναλ, Μανουέλ Αλμούνια που δήλωσε: «Νικηθήκαμε από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή και μια εκπληκτική ομάδα. Προσπαθείς να καταλάβεις τι πάει να κάνει αλλά είναι δύσκολο γιατί μπορεί να κάνει ότι θέλει».

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε καρέ τερμάτων την Τρίτη στο «Κάμπ Νου» για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ είχε ήδη στο παλμαρέ του τρία χατ-τρικ, πριν αυτό του πρώτου ημιχρόνου με την Άρσεναλ.