Γουόλκοτ: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Η βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα και ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την Άρσεναλ και ο Τέο Γουόλκοτ προτείνει να «ξεσπάσουν» πάνω στην Τότεταμ για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα.



Γουόλκοτ: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Η Άρσεναλ έγινε έρμαιο των ορέξεων του Λιονέλ Μέσι την Τρίτη στο «Καμπ Νου» και με την οδυνηρή ήττα από τους «μπλαουγκράνα» (4-1) αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και επικεντρώνεται πλέον στα εγχώρια. Το πρωτάθλημα είναι ο μόνος στόχος των «κανονιέρηδων» και θέλουν όσο τίποτα άλλο να το κατακτήσουν, παρά τη διαφορά των τριών βαθμών από την Τσέλσι που βρίσκεται στην κορυφή. Ο Τέο Γουόλκοτ βλέπει την θετική πλευρά της ήττας από τη Μπαρτσελόνα και τονίζει πως πρέπει να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους ενόψει της «σύγκρουσης» με την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ: «Ήταν σπουδαία εμπειρία και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Τότεναμ την Τετάρτη (14/4) αφού έχουμε ακόμα μια ευκαιρία για να φτάσουμε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι μετά την απογοήτευση».

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι και να παραδεχτεί το γεγονός ότι είναι πράγματι ένας «μικρός μάγος»: «Ήταν απογοητευτικό, αφού βάλαμε εμείς πρώτοι γκολ, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός από το να κάτσεις και να το θαυμάσεις, γιατί πραγματικά ήταν εκπληκτικό. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο που μπορεί να βάλει τέτοια γκολ».