«Μέχρι τα ημιτελικά…»

Τη διαφωνία του με όσους θεωρούν ότι η Εθνική Αγγλίας που θα μεταβεί το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, είναι καλύτερη από αυτή που ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου το 1966, εξέφρασε ο Τζεφ Χέρστ.



«Μέχρι τα ημιτελικά…»

Τη διαφωνία του με όσους θεωρούν ότι η Εθνική Αγγλίας που θα μεταβεί το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, είναι καλύτερη από αυτή που ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου το 1966, εξέφρασε ο Τζεφ Χέρστ. Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, που ήταν παρών και ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του μοναδικού Μουντιάλ στην ιστορία των «λιονταριών», πετυχαίνοντας χατ-τρικ στον τελικό της διοργάνωσης, με δηλώσεις του στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, εκφράζει τη δυσπιστία του για το σύνολο του Φάμπιο Καπέλο.

«Η Αγγλία θα φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης» υποστήριξε ο παλαίμαχος επιθετικός, αφού ο ίδιος έχει διακρίνει σημαντικές αδυναμίες στο ρόστερ της ομάδας, γεγονός το οποίο καθιστά «απαγορευμένο» όνειρο την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ. «Έχουμε αδυναμίες στην επίθεση. Αν ο Γούειν Ρούνεϊ είχε παρτενέρ στην επίθεση έναν ποδοσφαιριστή τύπου Φερνάντο Τόρρες, θα είχαμε καλύτερη τύχη» τόνισε ο Χέρστ, συμπληρώνοντας πως: «Πρέπει γρήγορα να βρεθεί ο βασικός κορμός της άμυνας της ομάδας».

Ο 68χρονος, πλέον, Άγγλος, δεν αποδέχεται τη σύγκριση της Εθνικής του παρόντος με αυτή του 1966 που είχε επιβληθεί της Δυτικής Γερμανίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με σκορ 4-2. Μάλιστα, ο ίδιος...τρέμει στο γεγονός τυχόν τραυματισμού των βασικών στελεχών της ομάδας, αφού σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο και απουσιάσουν από τη διοργάνωση, η Αγγλία θα είναι χαμένη από χέρι: «Αν τραυματιστούν ο Ρούνεϊ ή ο Τζέραρντ…» τονίζει, χωρίς να θέλει να συμπληρώσει τη σκέψη του.