Οδυνηρό «αντίο»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έβαλε μυαλό από το πάθημα στην «Αλιάζ Αρένα». Έκανε ονειρικό ξεκίνημα στο «Όλντ Τράφορντ» αλλά παρέδωσε το προβάδισμα των τριών τερμάτων στη Μπάγερν, η οποία εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το αποτέλεσμα πρόκρισης 3-2  και άφησε την Αγγλία χωρίς εκπρόσωπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά από του 2003. Διέψευσε τους πάντες και αγωνίστηκε για 56’ λεπτά ο Γουέιν Ρούνεϊ!



Οδυνηρό «αντίο»

Το πεντάλεπτο «ξέσπασμα» της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με την έναρξη του παιχνιδιού αλλά και η πλήρης ανωτερότητα επί των Γερμανών, δεν ήταν αρκετά για να δηλώσει «παρών» στην επόμενη φάση η Γιουνάιτεντ. Ο Γκίμπσον στο 3’ με δυνατό σουτ και ο Νάνι στο 7’ με τακουνάκι, προετοίμαζαν μια «χαλαρή» βραδιά. Στο 41ο λεπτό, αυτό έγινε ακόμα πιο εφικτό, όταν ο Νάνι διπλασίαζε τα προσωπικά του τέρματα και έκανε το 3-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο Γουέιν Ρούνεϊ υπερβάλλοντας εαυτόν, κατάφερε να αγωνιστεί για 56 λεπτά, αφήνοντας στην άκρη όλες τις ιατρικές γνωματεύσεις. Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, έτρεξε όσο μπορούσε, αλλά ο τραυματισμένος του αστράγαλος δεν του επέτρεψε το κάτι παραπάνω.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Όλιτς μείωσε το σκορ σε 3-1, στέλνοντας την προειδοποίηση για αυτό που θα ακολουθούσε στην επανάληψη. Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το ρόλο του πρωταγωνιστή, έκλεισε τη Γιουνάιτεντ στα καρέ της και η αποβολή του Ράφαελ στο 50ο λεπτό, «ψαλίδισε» τις ελπίδες των παικτών του Φέργκιουσον. Το γκολ - ποίημα του Αριέν Ρομπέν στο 74’, με σουτ στην κίνηση, ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας πανέμορφης αναμέτρησης και της μεγάλης πρόκρισης της Μπάγερν Μονάχου στο «Θέατρο των Ονείρων».