Ακόμα... παίζεται του Ντρογκμπά

Ναι μεν ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Monretal Impact στο Κατάρ, όμως, το αφεντικό του συλλόγου από τον Καναδά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα βγάλει κανονικά τη νέα σεζόν στο MLS...  



Ακόμα... παίζεται του Ντρογκμπά

Ο Ιβοριανός επιθετικός πραγματοποίησε κάποιες... guest εμφανίσεις στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε παιχνίδια της αγαπημένης του Τσέλσι και ο Γκους Χίντινκ παραδέχθηκε ότι τον ήθελε στο πλευρό του στον πάγκο ως βοηθό προπονητή.

Ο Ντρογκμπά μίλησε με τους ανθρώπους των «μπλε» αλλά και με αυτούς της Montreal Impact, υπήρξε δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει βρει λύση και ν' αποσύρεται από την ενεργό δράση για να επιστρέψει πλέον στο Λονδίνο, όμως, το βράδυ της Κυριακής ο ίδιος γνωστοποίησε ότι θα ταξίδευε κανονικά στο Κατάρ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας από τον Καναδά.

Παρ' όλα αυτά, το μεγάλο αφεντικό της Montreal Impact, Τζόι Σαπούτο, άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό, λέγοντας: «Μου μίλησε για τις σκέψεις του και για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του όταν αποσυρθεί, όμως χάρηκα που έδειξε να καταλαβαίνει ότι δεσμεύεται μαζί μας με συμβόλαιο. Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να σας απαντήσω τι θα κάνει και αν θα το τιμήσει μέχρι τέλους. Δεν μπορώ να ξέρω...»