Ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου ο Στράχαν

Η προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης συνέντευξη Τύπου του Γκόρντον Στράχαν ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης, όπου η Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ακυρώθηκε, με την επίσημη τοποθέτηση να κάνει λόγο για αδιαθεσία του τεχνικού της «Μπόρο».



Ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου ο Στράχαν

Ο 53χρονος προπονητής δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει, αφού «αισθάνθηκε αδιαθεσία» σύμφωνα με επίσημα χείλη της Μίντλεσμπρο. Η απουσία του Γκόρντον ίσως σημάνει εξελίξεις στην ομάδα, αφού φέρεται να βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου από το «Riverside».

Εντός της ημέρας αναμένεται να τοποθετηθεί επί παντός θέματος ο πρόεδρος της «Μπόρο», Στιβ Γκίμπσον, σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC.

TAGS: