Χαμογελάει η Ίπσουϊτς

Σε αντίθεση με τις Ντέρμπι και Μπέρνλι που δεν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν, η Ίπσουϊτς χαμογελάει απόψε μετά το 2-1 επί της Ρέντινγκ, αφού, έχοντας παίξει πλέον 29 ματς, μπήκε ξανά στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ.  



Χαμογελάει η Ίπσουϊτς

Η Ντέρμπι του Πολ Κλεμέντ, υποδέχθηκε την Πρέστον με στόχο να πάρει τους βαθμούς που θα της επέτρεπαν να έχει κάπως... πιο κοντά τις θέσεις για την απευθείας άνοδο, όμως το 0-0 την άφησε στο -5 και με δύο παιχνίδια περισσότερα από τη Μίντλεσμπρο. Κακό θεωρείται και το τελικό 1-1 της Μπέρνλι με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Χίλσμπορο κι έτσι, η Ίπσουϊτς είναι η μοναδική που χαίρεται γι' απόψε μετά το 2-1 επί της Ρέντινγκ, μπαίνοντας με αυτό το «τρίποντο» στη ζώνη των πλέι-οφ, προσπερνώντας τις «κουκουβάγιες».

Στη LeagueOne, η Γουόλσολ με το εκτός έδρας 2-1 επί της Ντονκάστερ βρέθηκε στη δεύτερη θέση και με ματς λιγότερο (όπως επίσης και η πρωτοπόρος Μπέρτον) από τις Τζίλιγχαμ και Γουίγκαν που ορέγονται το ρετιρέ. Νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε η Σάουθεντ μπροστά στο κοινό της Σριούσμπερι για να ισοβαθμεί, αλλά να βρίσκεται εκτός ζώνης πλέι-οφ λόγω διαφοράς τερμάτων με τη Μίλγουολ.

Δύο ισοπαλίες (1-1) στα παιχνίδια Λούτον – Γιόβιλ και Μόρκαμ – Πόρτσμουθ για τη LeagueTwo.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης:

Τσάμπιονσιπ, 29η αγωνιστική

Ντέρμπι – Πρέστον 0-0

Ίπσουϊτς – Ρέντινγκ 2-1

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπέρνλι 1-1

Γουλβς – Μπόλτον 2-2

LeagueOne

Πορτ Βέιλ – Σουίντον 1-0 (25η αγωνιστική)

Ντονκάστερ – Γουόλσολ 1-2 (29η αγωνιστική)

Σριούσμπερι – Σάουθεντ 1-2 (29η αγωνιστική)

LeagueTwo

Λούτον – Γιόβιλ 1-1

Μόρκαμ – Πόρτσμουθ 1-1