Ανανέωσε ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέο πενταετές συμβόλαιο ανατρέποντας τα προγνωστικά των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν μακριά από το "Ολντ Τράφορντ" στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ποδοσφαιριστής πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και θα παραμείνει "κόκκινος διάβολος" τουλάχιστον μέχρι το 2015



Ανανέωσε ο Ρούνεϊ
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του παίκτη. «Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα, αλλά η έκταση που πήρε το θέμα από τον Τύπο ήταν κάτι που ούτως ή άλλως περιμέναμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχα πει στον Γουέιν πως η πόρτα είναι συνέχεια ανοιχτή και εντέλει είμαι χαρούμενος που αποφάσισε να μείνει», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:
«Μερικές φορές όταν είσαι σε μια ομάδα, είναι λίγο δύσκολο να αντιληφθείς το μέγεθος του συλλόγου και χρειάζονται ορισμένα γεγονότα όπως αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, για να το καταλάβεις. Πιστεύω πως τώρα ο Γουέιν αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι ευχαριστημένος που αποδέχτηκε την πρόκληση να καθοδηγήσει τους νέους ποδοσφαιριστές και να εδραιώσει τον εαυτό του ως έναν εκ των σπουδαιότερων ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ. Αυτό δείχνει πίστη και χαρακτήρα για αυτά που πιστεύουμε. Όλοι όσοι βρίσκονται στο σύλλογο αυτή τη στιγμή πιστεύω πως θα σταθούν στο πλευρό του Ρούνεϊ και θα του προσφέρουν τη στήριξη που χρειάζεται για να παρουσιάσει το καλύτερό του πρόσωπο εντός αγωνιστικού χώρου και να δείξει όσα είναι ικανός να κάνει».
Από τη μεριά του, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, Γουέιν Ρούνεϊ, απεφάνθη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ. Τις τελευταίες μέρες είχα συζητήσεις με τον προπονητή αλλά και τους ιδιοκτήτες της ομάδας και με έπεισαν ότι ανήκω εδώ. Την Τετάρτη είχα δηλώσει ότι ο προπονητής είναι μία πραγματική ιδιοφυία και η δική του πίστη και υποστήριξη σε μένα με έπεισαν να παραμείνω. Είμαι σίγουρος οτι οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι με όσα διάβασαν και είδαν την τελευταία εβδομάδα. Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί μαζί μου απο την στιγμή που ήρθα και είναι στο χέρι μου μέσα απο τις εμφανίσεις μου να τους κερδίσω ξανά».
Πάντως σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον ραδιοφωνικό σταθμό Key 103, ο Ρούνει απολογήθηκε τόσο στον Σκωτσέζο τεχνικό όσο και στους συμπαίκτες του.

TAGS: