Του χρόνου πάλι

H πορεία των αγγλικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης είναι τόσο επιτυχημένη που η φετινή σεζόν και το γεγονός ότι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Nησιού, δεν ανησυχεί τον Ρόι Κίν.



Του χρόνου πάλι
Ο τεχνικός της Ίπσουιτς δεν «ταρακουνήθηκε» από την αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης και είναι απόλυτα συμβιβασμένος με την έννοια του ποδοσφαίρου: «Έτσι είναι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» είπε και συμπλήρωσε αναφορικά με τις Τσέλσι, Άρσεναλ και την πρώην ομάδα του: «Αυτές οι τρείς ομάδες θα επανέλθουν δριμύτερες την επόμενη σεζόν. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».
 
Η Αγγλία μένει για πρώτη φορά μετά το 2003 χωρίς εκπρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Κιν στηρίζει πολλά και στη Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είναι τέσσερις πολύ μεγάλες ομάδες, με μεγάλους ποδοσφαιριστές και μεγάλους προπονητές. Δεν θεωρώ ότι κλονίστηκε το αγγλικό ποδόσφαιρο από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ» κατέληξε ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων».