Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ρούνεϊ

Η υπογραφή νέου πενταετούς συμβολαίου είναι το χαρμόσυνο νέο της ημέρας για τον Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά επειδή το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, ο διεθνής επιθετικός θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τρεις εβδομάδες ακόμη, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο.



Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ρούνεϊ

Όπως τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό « Key 103», o Ρούνεϊ θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς στα μέσα του επόμενου μήνα. «Ο Γουέιν δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες» ήταν τα λόγια του Σκοτσέζου προπονητή που έχει κατηγορηθεί για ψευδείς ισχυρισμούς προς τα ΜΜΕ για τη μη χρησιμοποίηση του Ρούνεϊ και την επίκληση πως ο παίκτης αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Τα λεγόμενα ωστόσο του Φέργκιουσον, κάθε άλλο παρά ψευδή είναι.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, πέρα από το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ που θα λάβει χώρα στις 10 του επόμενου μήνα, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τη Μπούρσασπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό με τη Γουλβς για το Λιγκ Καπ, όπως επίσης και τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τις Στόουκ, Τότεναμ και Γουλβς.

TAGS: