κλήρωση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Αυτή είναι μια ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να γράψει».
"/>
κλήρωση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Αυτή είναι μια ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να γράψει».
"/>
Κλοπ: «Τέτοιες ιστορίες μόνο στο ποδόσφαιρο…»
ENGLAND365 18.03.2016 | 21.04
Από τις δηλώσεις του και μόνο φάνηκε πόσο πολύ ήθελε να ανταμώσει ξανά- ως αντίπαλος αυτή τη φορά- με την πολυαγαπημένη του Ντόρτμουντ! Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τη χαρά του μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Αυτή είναι μια ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να γράψει».

Και αν ορισμένοι… ξενέρωσαν με την πρόωρη συνάντηση των δύο ομάδων στη διοργάνωση, ο προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στο «θετικό» στοιχείο αυτής!
«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με την κλήρωση. Για να κατακτήσεις το Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να νικήσεις τις καλύτερες ομάδες. Είναι προτιμότερο να παίξουμε με την Ντόρτμουντ διπλούς αγώνες, παρά ένα μόνο ματς. Χαίρομαι εκτός των άλλων γιατί θα δείξει στους παίκτες μου το υπέροχο γήπεδο της Ντόρτμουντ και την τρομερή πόλη. Αυτή είναι μια ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να γράψει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:
«Το να πας να αγωνιστείς στην έδρα της Ντόρτμουντ είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να σου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Μιλάμε για μια πολύ δυνατή αντίπαλο, αλλά και εμείς - μην ξεχνάτε- δεν είμαστε κακοί! Όλοι ξέρουν ότι τα καλύτερά μας παιχνίδια έγιναν ενάντια σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Και τα δύο παιχνίδια είναι ανοιχτά και νομίζω ότι θα τα παρακολουθήσει όλος ο κόσμος»!
newstrack
21.04.2025 | 16:06
Ο Λίντελοφ πήρε ειδική άδεια και αποχώρησε από το «Ολντ Τράφορντ» και τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια του επικού ματς με τη Λυών, αφού ενημερώθηκε για σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο 3χρονος γιος του!
18.04.2025 | 11:38
Πάντοτε βάζει πινελιές που κάνουν τρομερά ιδιαίτερες τις περιγραφές του. Και αυτή τη φορά, ο Πίτερ Ντρούρι, με τη λήξη της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με τη Λυών στο «Ολντ Τράφορντ», έδωσε νέο ρεσιτάλ.
18.04.2025 | 00:52
Τι φινάλε, τι «δράμα», τι πρόκριση… Απίστευτο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λυών, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να είναι αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 5-4!
18.04.2025 | 00:44
Τι «ματσάρα» παρακολουθήσαμε… Τι παιχνίδι έλαβε χώρα στο «Ολντ Τράφορντ». Και φρόντισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αυτό. Διότι «αυτοκτόνησε», επέστρεψε, κέρδισε και ξεσήκωσε ολόκληρο το «Ολντ Τράφορντ» σε επτά λεπτά, με τρία γκολ και ήρωα τον Χάρι Μαγκουάιρ. Το παιχνίδι της χρονιάς ανήκει στην ομάδα του Ρούμπεν Αμορίν και οι «κόκκινοι διάβολοι», με το 5-4 απέναντι στη Λυών, βρίσκονται στους «4» του Europa League!