Μπέκαμ: «Εύκολη η απόφαση του Ρούνεϊ»!

Με χαρά υποδέχτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ την είδηση ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο 35χρονος μέσος των Λος Άντζελες χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση του Άγγλου επιθετικού, παρά το έντονο παρασκήνιο που είχε προηγηθεί και τον ήθελε να ψάχνει για νέο σταθμό της καριέρας του.



Μπέκαμ: «Εύκολη η απόφαση του Ρούνεϊ»!

«Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα του κόσμου, που διαθέτει τον κορυφαίο προπονητή. Η απόφασή του, λοιπόν, ήταν εύκολη. Χαίρομαι πολύ με αυτή την εξέλιξη. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Ρούνεϊ και είναι πολύ καλό που θα μείνει στη Γιουνάιτεντ», τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος και συνέχισε αναφερόμενος στις ομοιότητες που διέκρινε με την δική του περίπτωση, όταν αποφάσισε τελικά να πει «αντίο» για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η κατάστασή μου ήταν εντελώς διαφορετική. Εάν είχα έστω μια ευκαιρία να μείνω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα το έκανα. Πάντα είχα καλή σχέση με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όλοι, όμως, έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, απλά σε μένα το θέμα πήρε μεγαλύτερη έκταση».