Αποκτά χαρακτήρα η Γουέστ Μπρομ!

Καθόλα ευχαριστημένοι θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι της Γουέστ Μπρομ μετά την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στο πλαίσιο της οποίας, οι νεοφώτιστοι επιβλήθηκαν της Φούλαμ με σκορ 2-1. Κανένα πρόβλημα για την Τσέλσι που επικράτησε 2-0 της Γουλβς, ενώ το αυτογκόλ του Νταν έκρινε την αναμέτρηση της Σάντερλαντ με την Άστον Βίλα.



Αποκτά χαρακτήρα η Γουέστ Μπρομ!

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο και μετά την άλωση του «Έμιρεϊτς» και την ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ», κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Φούλαμ και να καταλάβει πλέον την τελευταία από τις θέσεις των «big-4»! Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι Πρωταθλητές Αγγλίας επιβλήθηκαν της Γουλβς χωρίς να «φορτσάρουν» με σκορ 2-0, ενώ στο «Στάδιο του Φωτός», το αυτογκολ του Νταν έδωσε τη νίκη στη Σάντερλαντ απέναντι στην Άστον Βίλα.

Η Μπέρμιγχαμ με τον Ζίγκιτς να πραγματοποιεί ακόμη μια εμφάνιση με φανέλα βασικού στο «Σεντ Άντριους» και να χρίζεται σκόρερ για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, επικράτησε της Μπλάκπουλ με σκορ 2-0. Στο «DW Stadium», Γουίγκαν και Μπόλτον ήρθαν ισόπαλες 1-1.
 
Πιο αναλυτικά:

Γουέστ Μπρομ – Φούλαμ 2-1

Με θετικό αποτέλεσμα συνέχισε στον «μαραθώνιο» της Πρέμιερσιπ η Γουέστ Μπρομ, αφού πήρε το «τρίποντο» κόντρα στη Φούλαμ με σκορ 2-1. Οι νεοφώτιστοι αποδεικνύουν για ακόμη ένα παιχνίδι πως όσοι πίστευαν ότι η παρουσία τους στην πρώτη κατηγορία θα ήταν επιπέδου… τουρισμού, κάνουν λάθος. Η Φούλαμ γνώρισε τη δεύτερή της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής από την Τότεναμ, ενώ είδε ακόμη μια φορά τον αντίπαλό της να ανατρέπει το υπέρ της σκορ. Το αυτογκόλ του Κάρσον ήταν αυτό με το οποίο οι «cottagers» προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο Μουλούμπου στο 17’ έφερε γρήγορα το ματς στα ίσια και λίγο πριν το τέλος του ημίχρονο, ο Φορτουνέ (40’) ανέτρεψε την κατάσταση.

Τσέλσι – Γουλβς 2-0

Στους πέντε βαθμούς ανέβασε προσωρινά τη διαφορά από τη δεύτερη Σίτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Τσέλσι, με την «επαγγελματική» νίκη επί της Γουλβς με σκορ 2-0. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική και με σκόρερ τους Μαλουντά (23’) και Καλού (81’), πήρε το «τρίποντο». Στην επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, αλλά οι λύσεις των «μπλε» στο σκοράρισμα είναι πλέον αρκετές και αποδεικνύεται σε κάθε παιχνίδι.

Μπέρμιγχαμ – Μπλάκπουλ 2-0

Είκοσι λεπτά ήταν αρκετά για τη Μπέρμιγχαμ να βάλει τέλος στο σερί των έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη και να επιβληθεί με σκορ 2-0 της Μπλάκπουλ. Οι παίκτες του Άλεξ ΜακΛις με δύο γκολ δεν άφησαν τους νεοφώτιστους να αμφισβητήσουν την υπεροχή τους και οι Ρίτζουελ (36’) και Ζίγκιτς (56’) έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κροάτης επιθετικός μάλιστα, στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στο αρχικό σχήμα των «μπλε» σκόραρε και πάλι.

Σάντερλαντ – Άστον Βίλα 1-0

Αρκετά «σφιχτή» και αμφίρροπη αναμέτρηση στο «Στάδιο του Φωτός», εκεί όπου η Σάντερλαντ χρειάστηκε γκολ… αντιπάλου για να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Οι «μαύρες γάτες» συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από την Άστον Βίλα του Ζεράρ Ουγιέ που έμεινε στο «μηδέν» για δεύτερο σερί παιχνίδι, αλλά πάντα μέσα από την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο κάνει εμφανή τα σημάδια βελτίωσης που έχει επιφέρει ο νέος προπονητής. Ο Νταν στο 25ο λεπτό ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «χωριατών» για να τους βάλει πίσω στο σκορ και να μην αλλάξει τίποτα μέχρι τη συμπλήρωση του 90λέπτου, που βρήκε τη Σάντερλαντ νικήτρια με σκορ 1-0.

Γουίγκαν – Μπόλτον 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «DW Stadium» η Μπόλτον. Οι «τρότερς» έχουν το «βαρύ πυροβολικό» της επίθεσης που ακούει στο όνομα Γιόχαν Ελμάντερ. Ο Σουηδός φορ απάντησε στο γκολ του Ρονταλέγκα στο 66ο λεπτό, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1, εφτά λεπτά μετά το τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του. Θετικό για το σύνολο του Όουεν Κόιλ το γεγονός της άμεσης αντίδρασης στο γκολ των αντιπάλων.