Προχωράει το πλάνο της NESV

Η NESV συνεχίζει τον σχεδιασμό του επιχειρηματικού της πλάνου για να οδηγήσει τη Λίβερπουλ ξανά στην κορυφή. Η τελευταία κίνησή της ήταν να εντάξει στη διοίκηση των 'κόκκινων' δύο στελέχη της εταιρίας, ενώ βρίσκεται και σε αναζήτηση εκτελεστικού διευθυντή.



Προχωράει το πλάνο της NESV

Τα δύο νέα πρόσωπα στη διοίκηση της ομάδας είναι ο Ντέιβιντ Γκίνσμπεργκ, αντιπρόεδρος της NESV, και ο Μάικλ Γκόρντον, επενδυτής στην εταιρία. Οι δύο «νέοι» θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν μαζί με τον παλιό «Τομ Γουέρνερ», πρόεδρο της NESV, ώστε να τους εντάξει στο κλίμα.

Ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων», Τζον Χένρι, δεν θα παρευρεθεί στο Άνφιλντ λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη στην ομάδα και τονίσει την σκληρή δουλειά που γίνεται από μέρους τους:

«Η Κυριακή προμηνύεται μία σπουδαία μέρα. Θα δω τον αγώνα από το σπίτι και μου λείπει ήδη το Άνφιλντ. Δουλεύουμε σκληρά και καταστρώνουμε το πλάνο για το μέλλον. Είμαστε σε αναζήτηση ενός εκτελεστικού διευθυντή. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους φιλάθλους».