Μόνο σε βάθος χρόνου ο ΜακΛάρεν

Κατηγορηματικά απέκλεισε ο Σερ Τρέβορ Μπρούκινγκ το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας, ο Στιβ ΜακΛάρεν, διαδεχόμενος τον Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «λιονταριών» μετά το Euro του 2012, αλλά δεν τίθεται θέμα πρόσληψης του προκατόχου του.



Μόνο σε βάθος χρόνου ο ΜακΛάρεν

Ο Στιβ ΜακΛάρεν απέτυχε να οδηγήσει την εθνική ομάδα του Νησιού στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008. Ο γενικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, υποστήριξε πως ο ΜακΛάρεν θα μπορούσε να επιστρέψει στο πόστο του μόνο όταν αποκαθιστούσε τη φήμη του που «τσαλακώθηκε» με τη θητεία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Άγγλων. «Ο Στιβ πέρασε δύσκολες μέρες στην Αγγλία και τα επόμενα χρόνια εμφανίζεται ως ο κατάλληλος για να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής ομάδας, αλλά το 2012 θα είναι πολύ νωρίς για αυτόν. Ο ίδιος θέλει να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες» τόνισε ο Σερ Τρέβορ Μπρούκινγκ, μιλώντας στην «Independent» και πρόσθεσε:

«Θα ήθελε να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία της Αγγλίας, αλλά τίθεται θέμα διαθεσιμότητας. Υπάρχει μια διαφωνία που λέει ότι αν εμείς δεν καταφέρουμε να προσλάβουμε έναν Άγγλο προπονητή για την εθνική μας ομάδα, τότε γιατί οι αγγλικοί σύλλογοι να έχουν ντόπιο τεχνικό; Μακροχρόνια, θέλουμε επί μονίμου βάσεως να προσλαμβάνουμε Άγγλους προπονητές».