Νίκη, μετά από ενάμιση μήνα!

Μέσα σε πέντε λεπτά γράφτηκε η ιστορία στο Άνφιλντ, όπου η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπλάκμπερν με σκορ 2-1. Οι «κόκκινοι» πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα μετά από αυτή στις 29 Αυγούστου κόντρα στη Γουέστ Μπρομ! Γκολ ο Κυργιάκος, τα υπόλοιπα Τόρες και… Κάραγκερ!



Νίκη, μετά από ενάμιση μήνα!

Αν σας προκάλεσε απορία η αναφορά τριών παικτών της Λίβερπουλ, είναι γιατί ο Άγγλος αμυντικός βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, αλλά αυτή της ομάδας του και όχι του αντιπάλου. Λίβερπουλ και Μπλάκμπερν στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιόλογο και η ομάδα του Ρόι Χότζον πέτυχε τρία γκολ στην επανάληψη. Ο Σωτήρης Κυργιάκος άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό για να δει τον παρτενέρ του στην άμυνα της Λίβερπουλ να σκοράρει αλλά… σε λάθος εστία! Ο Τζέιμι Κάραγκερ άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα (51’) για το 1-1, όμως η απάντηση θα ερχόταν άμεσα από τον… «ταύρο».

Ο Φερνάντο Τόρες κατάφερε να κλέψει τη δόξα και να τραβήξει τα φώτα πάνω του. Σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 29 Αυγούστου. Τότε, η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει 1-0 της Γουέστ Μπρομ στο Άνφιλντ και σήμερα, ο Ισπανός επιθετικός έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.