Χότζον: «Ο Τόρες το απολαμβάνει ξανά»

Μέρες που απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο διανύει ο Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με τον Ρόι Χότζον που είδε τον Ισπανό άσο να σκοράρει για πρώτη φορά με τις 29 Αυγούστου και να δίνει στη Λίβερπουλ τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 επί της Μπλάκμπερν. «Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση» τόνισε ο προπονητής των «κόκκινων».



Χότζον: «Ο Τόρες το απολαμβάνει ξανά»

Ο 26χρονος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ τη φετινή σεζόν, την ώρα που τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τον θέλουν δυσαρεστημένο με τις συνθήκες στο Άνφιλντ, αλλά ο ίδιος φρόντισε να δώσει την απάντησή του, με το νικητήριο τέρμα στο παιχνίδι με τους «ρόβερς». «Ο Φερνάντο έπαιξε εξαιρετικά. Κατά την άποψή μου, ήταν το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Είναι πολύ καλό όταν η απόδοση του παίκτη φτάνει υψηλά επίπεδα και δημιουργεί τόσους κινδύνους για την αντίπαλη ομάδα, όπως ακριβώς έκανε ο Τόρες κόντρα στη Μπλάκμπερν, σκοράροντας όμως μια φορά. Είναι πολύ ευτυχισμένος και θα χρειαστούμε τα γκολ του αν θέλουμε να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία» είπε ο Χότζον και αναφέρθηκε στην κατάσταση του παίκτη μετά το Μουντιάλ.

«Ήταν πολύ απογοητευμένος μόλις επέστρεψε στην ομάδα μετά το καλοκαίρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μερικοί παίκτες εξάλλου επηρεάζονται αρνητικά όταν ο κόσμος ασκεί κριτική πάντα και παντού. Εμφανίστηκε πολύ επηρεασμένος από τα όσα αρνητικά άκουγε για την απόδοσή του, αλλά και για τις εμφανίσεις της ομάδας όπως και το δικό μου μέλλον στην τεχνική ηγεσία. Πιστεύω πως έχει αρχίσει να τα ξεπερνά όλα αυτά και βρίσκει και πάλι την απόλαυση του ποδοσφαίρου».