Τέρι: «Θα έχουμε δύσκολο έργο»

Η απόφαση του Γουέιν Ρούνεϊ να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το 2015, θα αποφέρει πολλά οφέλη για τους «κόκκινους διαβόλους» και θα καταστήσει δύσκολη την υπεράσπιση των κεκτημένων για την Τσέλσι. Τάδε έφη ο Τζον Τέρι.



Τέρι: «Θα έχουμε δύσκολο έργο»

«Πιστεύω ότι ο Γουέιν θα δώσει μεγάλη αγωνιστική ώθηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα κάνει δύσκολο το δικό μας έργο. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα δαπανήσει αρκετά χρήματα τον Γενάρη και το ερχόμενο καλοκαίρι για την ενίσχυσή της. Το γεγονός δε ότι οι ομάδες δεν έχουν προχωρήσει σε μεγάλες δαπάνες λόγω της κρίσης που πλήττει τον κόσμο, έχει βοηθήσει την Τσέλσι τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο αμυντικός της Τσέλσι και συμπλήρωσε πως η παραμονή του στη Γιουνάιτεντ αποτελεί αρνητική εξέλιξη για τους «μνηστήρες» του.

«Η υπογραφή νέου συμβολαίου θα στεναχώρησε πολλούς, αφού ο Γουέιν είναι ίσως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επανακτήσει τη φόρμα του και όλα τα θέματα που δεν είναι αγωνιστικά, θα ξεχαστούν».