Like father, like son...

Ο Αντρέ Ντόζελ σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίπσουϊτς, χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το ματς με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και η ιστορία επαναλήφθηκε στο «Χίλσμπορο», αφού κάτι αντίστοιχο, για την ίδια ομάδα, είχε κάνει και ο πατέρας του!  



Like father, like son...

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα κ-17 της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ίπσουϊτς, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του Σαββατιάτικου αγώνα, απέναντι στη Γουένσντεϊ για την 42η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Στην ηλικία των 16 ετών και όντας 293 ημέρες... πιο μεγάλος από τον πατέρα του, όταν είχε πράξει ακριβώς το ίδιο, ο Αντρέ Ντόζελ έγραψε ιστορία από αυτές που δείχνουν ότι το... μήλο πέφτει όντως κάτω απ' τη μηλιά.

Ο πατέρας του Ντόζελ, Τζέισον, είχε πετύχει γκολ στο ντεμπούτο του, με την ομάδα που το έκανε και ο γιος του. Μόνο που ο Ντόζελ ο πρεσβύτερος, είχε γίνει τότε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, μέχρι να έρθει ο Μίλνερ να γίνει κάτοχος της κορυφαίας επίδοσης, στη Boxing Day του 2002, με τη φανέλα της Λιντς.

Για την ιστορία, η Ίπσουϊτς με την ισοπαλία απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έμεινε στο -7 από τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου...