Ο «γολγοθάς» της Γουόλσολ

Όλα ή τίποτα είναι το «μότο» του Κρις Χάτσινγκς ενόψει του δύσκολου προγράμματος των πέντε επόμενων αγωνιστικών της Γουόλσολ που θα κρίνουν το μέλλον του στην ομάδα.



Ο «γολγοθάς» της Γουόλσολ

Οι οκτώ αγώνες χωρίς νίκη είχαν κάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του ασταθές. Στη συνέχεια όμως η ανάσα τεσσάρων βαθμών κόντρα σε Έξετερ και Ντάγκεναμ του έδωσαν μία μικρή παράταση. Μικρή και σύντομη γιατί η τελευταία εντός έδρας ήττα από την ουραγό τότε Τρανμίρ με 4-1, έβγαλε από τα ρούχα τους, τους οπαδούς των «σάντλερς» που ζητούν επιδεικτικά την απόλυσή του.

Η διοίκηση είναι ιδιαίτερα σκεπτική και έχει τον Χάτσινγκς στο μικροσκόπιο με τις επόμενες αγωνιστικές να είναι σημαντικές για την προτελευταία πλέον Γουόλσολ. Οι αντίπαλοι είναι με την σειρά οι Χάντερσφιλντ (5η στη βαθμολογία), Πιτέρμπορο (3η), Μπόρνμουθ (2η), Καρλάιλ (8η), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4η) και ο προπονητής πιστεύει ότι είναι η ευκαιρία να αποδείξουν οι παίκτες του την πραγματική τους δυναμική:

«Αντιμετωπίζουμε ομάδες που τα πάνε καλά. Πολύ καλά. Οπότε αν αυτό δεν είναι κίνητρο για να αποδείξουν οι παίκτες στον κόσμο ότι κάνει λάθος, τότε δεν θα υπάρξει άλλο κίνητρο».