League Cup: Μάν. Γιουνάιτεντ - Γουλβς

Η κάτοχος του Λιγκ Καπ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουλβς στον σημαντικότερο αποψινό αγώνα για την φάση των "16" του θεσμού. Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τους "κόκκινους διαβολους" του κόντρα στην ομάδα που απέκλεισε πέρσι στον 3ο γύρο.



League Cup: Μάν. Γιουνάιτεντ - Γουλβς

Από τον Σεπτέμβριο του 2007 όταν και γνώρισε την εντός έδρας ήττα σοκ από την Κόβεντρι στον θεσμό του Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να έχει βάλει μυαλό. Τις δύο τελευταίες σεζόν έχει φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου (κόντρα σε Τότεναμ και Αστον Βίλα), ενώ την τελευταία 5ετία έχει σηκώσει την κούπα τρεις φορές.

Στο τελευταίο της παιχνίδι η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Στόουκ, με τον Ερνάντεζ να σκοράρει δύο φορές στο 27' και 86'. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους στους εγχώριους θεσμούς, ξεπερνώντας μάλιστα πάντα το ένα γκολ.

Ο Μάικλ Όουεν αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Χαβιέρ Ερνάντεζ όπως όλα δείχνουν θα ξεκουραστεί. Ρούνεϊ, Γκιγκς, Βαλένσια παραμένουν εκτός, ενώ αναμένονται και αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η Γουλβς προέρχεται από ήττα 2-0 στην έδρα της Τσέλσι. Στο Λιγκ Καπ την Αγγλίας μετράει ήδη δύο προκρίσεις κόντρα σε Σαουθέντ, Νοτς Κάουντι, αλλά και στις δύο χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να αξιοποιήσει την έδρα της. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι απουσιάζουν από την άμυνα οι βασικοί Κράντοκ, Ζουμπαρ και από την μεσαία γραμμή ο Γκουεντιούρα.