Στρέφεται σε Ντζέκο η Σίτι

«Λεφτά υπάρχουν… Διάλεξε παίκτη», αυτό είναι το μήνυμα του σεΐχη Μανσούρ στο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την απώλεια του στόχου που ονομάζεται Ρούνεϊ. Και ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι επέλεξε. Ποιόν; Μα φυσικά τον Έντιν Ντζέκο.



Στρέφεται σε Ντζέκο η Σίτι

Ο Βόσνιος επιθετικός της Βόλφσμπουργκ έχει μπει από το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Δεν θα μπορούσε έξω από το «χορό» να μείνει η Μάντσεστερ Σίτι. Τεχνικό τιμ και διοίκηση έχουν καταλήξει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και σύμφωνα με την Daily Mail στην κορυφή της λίστας των «πολιτών» είναι ο Ντζέκο.

Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ κοστολογείται με 40 εκατ. ευρώ και ο ιδιοκτήτης της Σίτι, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν φείδεται χρημάτων, είναι έτοιμος από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο κιόλας να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την γερμανική ομάδα.

Βέβαια αν το πράγμα… στραβώσει με τον Ντζέκο, η τσέπη του σεΐχη Μανσούρ να είναι καλά. Στα ίδια πάνω-κάτω χρήματα, υπάρχουν πάντα οι περιπτώσεις των Ιμπραΐμοβιτς και Τόρες. Παίκτες για τους οποίους, σε κάθε περίπτωση ο Μαντσίνι θα «πέταγε τη σκούφια του….».