Μπέκαμ: «Φοβήθηκα ότι δεν θα ξανάπαιζα»!

Θετική σκέψη και παρηγοριά ήταν οι λέξεις «κλειδιά» που έκαναν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να διαγράψει τις όποιες κακές σκέψεις για την πορεία της καριέρας του, την περίοδο που ταλαιπωρούνταν με τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.



Μπέκαμ: «Φοβήθηκα ότι δεν θα ξανάπαιζα»!

Ο μέσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έζησε και παραδέχτηκε ότι μέσα στην απελπισία του, φαντάστηκε τον εαυτό του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Ποτέ δεν είχα μείνει εκτός δράσης για τόσο πολύ καιρό, εξαιτίας ενός τόσο σοβαρού τραυματισμού. Υπήρξαν στιγμές που με έκαναν να σκεφτώ ότι δεν θα έπαιζα ξανά ποδόσφαιρο. Ευτυχώς, όμως, περιτριγυριζόμουν από πολλούς θετικούς ανθρώπους: τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου», τόνισε αρχικά ο Άγγλος σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

«Το καλό σε σχέση με τον… τραυματισμό μου και την απουσία μου από την ενεργό δράση μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πράγματα που δεν κατάφερνα όταν έπαιζα ποδόσφαιρο. Πήγα στο Αφγανιστάν και επισκέφτηκα τα στρατεύματα για τέσσερις, πέντε ημέρες, κάτι που ήθελα να κάνω πάντα και δεν μέχρι πρότινος δεν είχα τη δυνατότητα».

Πλέον, ο «Μπεκς» είναι απόλυτα υγιής και στις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα των Γκάλαξι (έχει σημειώσει ήδη δύο γκολ) δείχνει γερός και έτοιμος να επιστρέψει σε top επίπεδο. Στόχος του από εδώ και στο εξής είναι να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή. Αναδείχθηκε πρωταθλητής στη δυτική περιφέρεια του MLS και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια και στα πλέι οφ.