Όουεν: «Γιουνάιτεντ ή τέλος»

Αποφασισμένος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάικλ Όουεν, μιλώντας στη «Sun».



Όουεν: «Γιουνάιτεντ ή τέλος»

Ο 30χρονος επιθετικός, ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.

«Ειλικρινά, θα ήθελα να μείνω, αλλά πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον προπονητή. Θα μπορούσα να σκοράρω για πολλά χρόνια και θα ήθελα να μείνω σε μια ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος φορ και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε κάποια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας της Premier League. Θα μπορούσα να πετύχω πολλά γκολ, αλλά θα το ευχαριστιέμαι λιγότερο. Απλά δεν αισθάνομαι ότι το παιχνίδι μου είναι κατάλληλο για μια ομάδα που παλεύει να σωθεί. Δεν θα υποτιμήσω τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, ο Όουεν μίλησε για τον τραυματισμό του: «Ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά τραυματίστηκα σε έναν αγώνα του Λιγκ Καπ. Ήθελα να παίξω τόσο πολύ αυτή τη σεζόν, αλλά αυτός ο τραυματισμός με πήγε πίσω