Κάτι τρέχει με τον Τέβες…

Αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Κάρλος Τέβες. Ο τραυματισμός του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, που αναχώρησε για την Αργεντινή, είναι πιο σοβαρός απ’ ότι είχε εκτιμηθεί και ενδέχεται να χάσει το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.



Κάτι τρέχει με τον Τέβες…

Μετά την ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 3-0, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Τέβες έκαναν λόγο για απουσία λίγων εβδομάδων. Ωστόσο, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό με την πιο απαισιόδοξη εκτίμηση να κάνει λόγο για απουσία δύο εβδομάδων. Αν αυτό επαληθευτεί, τότε εκτός από τα ματς με Γουλβς και Λεζ Πόζναν, από τα οποία θα απουσιάσει σίγουρα, δεν θα είναι έτοιμος ούτε στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης Νοεμβρίου.

Το περίεργο της υπόθεσης, είναι ότι ο Τέβες, εξασφάλισε τετραήμερη άδεια και αναχώρησε για την Αργεντινή, προκειμένου, σύμφωνα με τον ίδιο, να απευθυνθεί σε δικούς τους γιατρούς. Το γεγονός ότι δεν έμεινε στο Μάντσεστερ για να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του ιατρικού τιμ της Σίτι, σε συνδυασμό με τα όσα ακούγονται για τον ίδιο και τις σχέσεις του με τον Μαντσίνι, προκαλούν απορίες… Βέβαια στην Αργεντινή θα έχει την ευκαιρία να δει την οικογένειά του, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, του λείπει πολύ το τελευταίο διάστημα, πράγμα που δεν του επιτρέπει να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.