Πρέμιερ Λιγκ καλεί Μπάστιαν

Ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στην Μπάγερν Μονάχου. Όσο όμως δεν ανανεώνει με τους Βαυαρούς και υπάρχει το ενδιαφέρον από Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, τότε ο γερμανικός σύλλογος σύμφωνα με την Daily Mail ίσως αναγκαστεί να ορίσει τιμή πώλησης τον Γενάρη.



Πρέμιερ Λιγκ καλεί Μπάστιαν

Το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2012 και αν δεν ανανεώσει αλλά ούτε πωληθεί τον Ιανουάριο, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης το καλοκαίρι για ένα πολύ μικρό ποσό σε σχέση με την αξία του.

Την περασμένη μεταγραφική περίοδο η διοίκηση της Μπάγερν αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που έφτασαν στον σύλλογο. Πρόθεσή της σύμφωνα με τους κύκλους της ομάδας, όπως τονίζει το ρεπορτάζ, ήταν να μείνει ο παίκτης και να γίνει ο φυσικός ηγέτης της ομάδας μέχρι και το τέλος της καριέρας του.

Με την άρνηση όμως έστω και προσωρινά του Σβαϊνστάιγκερ να ανανεώσει, οι φόβοι για μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν έντονοι και η Μπάγερν τρέχει να προλάβει.