Νάνι: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Άντερσον»

Την πίστη του στις ποδοσφαιρικέ αρετές του Άντερσον δήλωσε ο Νάνι που περιμένει πολύ σύντομα να τον δει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε κάπως πίσω, όμως ο Νάνι τονίζει ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου να επανέλθει ο συμπαίκτης του σε κορυφαίες αποδόσεις.



Νάνι: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Άντερσον»

«Όλοι ξέρουν πόσο ποιοτικός είναι ο Άντερσον. Στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του στο γόνατο, γιατί μόλις είχε αρχίσει να μας δείχνει τις πραγματικές του ικανότητες», δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Νάνι. Ο Άντερσον τραυματίστηκε στο γόνατο τον Φεβρουάριο και άργησε να βρει πάλι τα πατήματά του.

«Όλοι εδώ ξέρουμε ότι είναι ένα απίθανος παίκτης», συνεχίζει ο Νάνι. «Είναι δυνατός, πολύ έξυπνος και μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό στέλεχος στην ομάδα. Έχει μάλιστα και έντονη προσωπικότητα, που επίσης είναι καλό να διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν τον φοβίζει τίποτα. Ζητάει την μπάλα συνεχώς και μπορεί να γίνει ένας από τους αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».