Καλή τύχη σε Κρουζ στη νέα του ομάδα!

Την ευχή του να βρει μία ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται συνεχώς, έδωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, στον Ρόκε Σάντα Κρουζ. Ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να δώσει παραπάνω χρόνο στον ποδοσφαιριστή του στη Μάντσεστερ Σίτι παρόλο που όπως τονίζει, αξίζει να παίζει. Για αυτό του δίνει το ελεύθερο να βρει νέα ομάδα και του εύχεται καλή τύχη.



Καλή τύχη σε Κρουζ στη νέα του ομάδα!

Ο Παραγουανός επιθετικός ήρθε το 2009 από την Μπλάκμπερν, ως προσωπική επιλογή του τότε προπονητή, Μαρκ Χιουζ. Ακολούθησε όμως ευρεία μεταγραφική ενίσχυση το επόμενο διάστημα και ο Σάντα Κρουζ βρέθηκε στο περιθώριο.

Ο Μαντσίνι πιστεύει στην ποδοσφαιρική αξία του 29χρονου φορ, όμως δεν μπορεί να του εγγυηθεί περισσότερο χρόνο. Τον βλέπει ως πολυτέλεια για τον πάγκο της ομάδας και του δίνει το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους την μεταγραφή του:

«Ο Ρόκε είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας και ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως ξέρει την κατάσταση εδώ. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για εκείνον αφού κανονικά αξίζει να παίζει κάθε αγωνιστική με την σκληρή δουλειά που κάνει. Αυτό όμως δεν γίνεται με τις παρούσες συνθήκες. Του εύχομαι να μπορέσει να το πετύχει για μια άλλη ομάδα γιατί του αξίζει».