Κ.Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ»!

Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκρινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως τη σωστή επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του ο Γουέιν Ρούνεϊ. Θα μπορούσε να τον προσκαλέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως παλιότερα, ωστόσο ο Πορτογάλος αστέρας εξέπληξε σε δηλώσεις του στο Sky Sports κρίνοντας την απόφαση του Ρούνεϊ ως την πλέον σωστή.



Κ.Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ»!

Χτες μιλώντας στη «Sun» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε στον πρώην συμπαίκτη του και εξέφρασε τη στήριξη στο πρόσωπό του. Δήλωσε την πεποίθησή του για την επάνοδο του Άγγλου φορ σε καλή κατάσταση, αφού έχει εμπιστοσύνη στις ποδοσφαιρικές αρετές του Ρούνεϊ.

Έπειτα όμως το «Sky Sports» ήρθε σε νέα επαφή με τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ και πήγε το ζήτημα ένα βήμα πιο πέρα. Με αφορμή όλο το μεταγραφικό σίριαλ που προηγήθηκε πριν την ανανέωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, ο άσος των «μερένχες» ρωτήθηκε αν τελικά η απόφαση που πήρε ο 25χρονος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» ήταν η σωστή.

Θέλησε ίσως να δώσει την αφορμή για μια νέα πρόσκληση του Κριστιάνο στον συμπαίκτη του για να σμίξουν και πάλι, όμως αυτή τη φορά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η απάντηση πάντως που πήραν μόνο η αναμενόμενη δεν ήταν:

«Ο Ρούνεϊ ξέρει τι είναι το καλύτερο για την καριέρα του, οπότε πρέπει να σεβαστούμε την άποψή του. Πιστεύω ότι η καλύτερη ομάδα για εκείνον είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!».