League Two: Στο κυνήγι της Τσέστερφιλντ

Το κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέστερφιλντ συνεχίζουν την 14η αγωνιστική οι Πορτ Βέιλ και Μπέρι που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση. Από την έδρα της μαχητικής Στίβενεϊτζ πρέπει να αποδράσει η Τσέστερφιλντ αν θέλει να βλέπει αφ’ υψηλού την Πορτ Βέιλ που υποδέχεται την Κρου και την Μπέρι που δοκιμάζεται στην Όλντερσοτ.



League Two: Στο κυνήγι της Τσέστερφιλντ

Στίβενεϊτζ –Τσέστερφιλντ

Δύο πόντους άδικα άφησε στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Μόρκαμ η Στίβενεϊτζ που αρκέστηκε στη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας. Εκτός από σπουδαίες ευκαιρίες έχασε και πέναλτι. Συνέχισε έτσι να προβληματίζει η επιθετική της γραμμή και να αποτελεί τον κυριότερο λόγο που μένει στην 8η θέση και δεν μπορεί ακόμα να πλησιάσει ψηλότερα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η «αχίλλειος πτέρνα» τους ήταν τα εκτός έδρας ματς, όμως τώρα που βελτίωσαν και τις επιδόσεις τους εκεί, συνεχίζουν να καλπάζουν μόνοι πρώτοι. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία τα αποτελέσματα στους πέντε τελευταίους αγώνες τους.

Πορτ Βέιλ – Κρου

Η επίθεσή της δυσκολεύεται να σκοράρει και η αιτία που βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία είναι η άμυνα «μπετόν» που διαθέτει. Έχει δεχτεί μόλις 7 γκολ σε 13 αγώνες στη σεζόν κι όμως δεν μπορεί να φτάσει στην πρωτιά, αφού στα δύο τελευταία ματς έμεινε στο 0-0. Στο προηγούμενο 1-1 και η λύση του γκολ αναζητείται ακόμη.

Την λύση πάντως την έχει βρει για τα καλά η Κρου που με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πυροβολεί κατά βούληση. 30 γκολ σε 13 ματς έχουν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι που κυριαρχούν επίσης στο πρωτάθλημα και στις ισοπαλίες, αφού έχουν ήδη εφτά. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ωστόσο έφτασαν στη νίκη και ανέβηκαν βαθμολογικά στην 7η θέση.

Όλντερσοτ – Μπέρι

Γκολ ούτε μπροστά ούτε πίσω είναι το σύνθημα της Όλντερσοτ. Ο μέσος όρος της δεν φτάνει το 1 γκολ παθητικό ανά ματς, αλλά ούτε και το 1 ενεργητικό αν και αυτό οφείλεται κυρίως στο άνοστο ξεκίνημα στη σεζόν. Οι δύο σερί νίκες της ανακόπηκαν την περασμένη αγωνιστική από την ήττα στην έδρα της Κρου και τώρα θέλει να ανέβει πιο ψηλά από την 9η θέση που βρίσκεται.

Την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αποτελεί η Μπέρι που έχει ξεκινήσει μια επική αντεπίθεση με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία ματς. Στους αγώνες αυτούς μάλιστα τα στατιστικά λένε 15 γκολ υπέρ και 5 κατά που δείχνει την μεγάλη ευκολία με την οποία φτάνει στις νίκες. Διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση του πρωταθλήματος και θα κληθεί να το αποδείξει και τώρα.

Αναλυτικά οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής:

Άκρινγκτον – Τσέλτεναμ

Γουίκομ – Λίνκολν

Μάκλσφιλντ – Μπέρτον

Μπράντφορντ – Όξφορντ

Νορθάμπτον – Τζίλιγχαμ

Όλντερσοτ – Μπέρι

Πορτ Βέιλ – Κρου

Σάουθεντ – Ρόδεραμ

Σριούσμπερι – Μπαρνέτ

Στίβενεϊτζ – Τσέστερφιλντ

Στόκπορτ – Χέρεφορντ

Τορκί – Μόρκαμ