Λάμπαρντ: «Θα τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος»

Πεπεισμένος ότι έχει ακόμη πολλά να δώσει στην εθνική Αγγλίας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο μέσος της Τσέλσι βρίσκεται ακόμη εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τονίζουν ότι η απουσία του στα «τρία λιοντάρια» απελευθέρωσε τον Στίβεν Τζέραρντ.



Λάμπαρντ: «Θα τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος»

Ο Λάμπαρντ δέχεται μεν αυτή την άποψη ωστόσο δεν την ασπάζεται σε καμία περίπτωση, ούτε τις συμβουλές για πλήρη ανανέωση της ομάδας με νεαρούς παίκτες. Πιστεύει ότι όλα πρέπει να γίνουν αλλά με μέτρο:

«Δεν με πειράζει που κάποιοι το βλέπουν έτσι. Γνώμη τους είναι. Φυσικά και διαφωνώ και θα τους δείξω ότι κάνουν λάθος. Η Αγγλία έχει σκαμπανεβάσματα και πρέπει να περάσουμε την καταιγίδα τώρα.

Υπήρξαν κάποιες πολύ λάθος συζητήσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάμε να ξεφορτωθούμε τους παλιούς και να φέρουμε τη νέα γενιά. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές γνώσεις για να ξέρεις ότι αυτό είναι λάθος. Το ορθότερο είναι να λες ότι ναι θα φέρω τη νέα γενιά όμως θα την βάλω δίπλα στους έμπειρους παίκτες για να βελτιωθούν και να μάθουν γρηγορότερα».