Φέργκιουσον: «Καμία μεταγραφή το Γενάρη»

Με τον πιο πειστικό τρόπο ενημέρωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν άφησε περιθώριο για άλλη σκέψη, αφού τόνισε ότι το υπάρχον ρόστερ με τις επιστροφές των τραυματιών θα είναι υπερπλήρες.



Φέργκιουσον: «Καμία μεταγραφή το Γενάρη»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν άλλο ένα επιτυχημένο τεστ κόντρα στην Τότεναμ αυτή τη φορά, με 2-0, χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες Γουέιν Ρούνεϊ, Μάικλ Όουεν, Αντόνιο Βαλέντσια. Το ρόστερ της ομάδας με την επιστροφή των τριών δεν χρειάζεται έτσι άλλη ενίσχυση, σύμφωνα με όσα επεσήμανε ο Φέργκιουσον στην Independent:

«Δεν θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αυτό είναι σίγουρο. Αν θες κάποιον να παίζει σε ευρωπαϊκούς αγώνες αμέσως περιορίζεσαι πάρα πολύ, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αγωνιστεί ήδη με τις ομάδες τους και δεν θα μπορούν με εμάς.

Μένουν πέντε μήνες από τον Γενάρη ως το τέλος της σεζόν. Τέλος Φεβρουαρίου θα έχω πίσω αν όλα πάνε καλά τον Αντόνιο Βαλέντσια. Σαν νέα μεταγραφή θα είναι. Το ίδιο και για τον Μάικλ Όουεν όταν επιστρέψει και εκείνος. Οπότε με το ήδη υπάρχον ρόστερ δεν βλέπω τον λόγο να κάνουμε μεταγραφή. Ο Γουέιν θα είναι έτοιμος κι αυτός σε πέντε εβδομάδες νομίζω. Πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να βρει τη φόρμα του. Νομίζω ότι πέντε εβδομάδες αρκούν».